THE DEFINITIVE GUIDE TO خواص عسل

The Definitive Guide to خواص عسل

The Definitive Guide to خواص عسل

Blog Article

برای تولید فقط ۱ کیلوگرم عسل طبیعی به بیش از ۱ میلیون گل و بیش از ۴۰ هزاربار پرواز زنبورها نیاز است.[۱۹] هر زنبور در هر بار پرواز نزدیک به ۴۰ میلی‌گرم نکتار با خود حمل می‌کند. ویژگی مهم عسل آن است که در طولانی مدت فاسد نمی‌شود.[نیازمند منبع] برای نگهداری بعضی مواد به دور از فساد هم از آن استفاده می‌شود مثلاً شاه‌توت را با آن مخلوط می‌کنند و هر چند روز یک بار آن را وارونه می‌کنند تا عسل به همه جای آن برسد و بدین طریق شاه‌توت تا یک سال فاسد نمی‌شود.

برای آب کردن این شکرک می‌توان از آب گرم استفاده کرد ولی باید توجه شود که اگر عسل با دمایی بیش از ۴۰ درجه سلسیوس گرم شود، مواد بیولوژیکی فعال آن از بین خواهد رفت.[۱۱]

میزان املاح معدنی در انواع مختلف عسل متفاوت است و عسل‌های تیره املاح معدنی بیشتری دارند که مهم‌ترین آن‌ها کلسیم، پتاسیم، سدیم، منگنز، آهن، مس، فسفر، منیزیم و گوگرد است.

در این بین عسل آویشن یکی از بهترین عسل‌ها برای مشکلات مجاری تنفسی است، که علت آن‌ هم مقادیر بالای آنتی اکسیدان موجود در این عسل است.

براساس منبع اصلی گیاهی که عسل از شهد آن ساخته شده‌است. مانند عسل عناب، عسل زرشک عسل گز، عسل آویشن، عسل گون، عسل بهار نارنج، عسل سدر، ولی به علت متنوع بودن گیاهان منطقه استقرار کندوها، عسل‌های به دست آمده کم‌تر تک‌گلی بوده و بیشتر از چندین گیاه تولید می‌شوند.

مارک های معتبر به عنوان تضمینی از کیفیت و اصالت عسل معتبر هستند.

بیشتر ما می‌دانیم که ایجاد سرطان یک فرآیند چند مرحله‌ای و چند عاملی است و نمی‌تواند برای آن یک علت واحد تعریف کرد بعضی از این عوامل عبارتند از وضعیت ایمنی پایین، عفونت مزمن، التهاب مزمن، چاقی و البته سبک زندگی و رژیم غذایی

همین طور عسل می تواند به تسکین علائم بیماری های تنفسی، تسکین درد حلق، تقویت سیستم ایمنی، و بهبود سلامت پوست و مو کمک کند. همچنین، عسل به عنوان یک منبع طبیعی انرژی و ماده غذایی با ارزش به شمار می آید. با این حال، همیشه باید از عسل خالص و اصیل خریداری کرده و با دقت مصرف کرد تا از بهره برداری از خواص آن بهترین نتایج را کسب کرد.

ترکیبات موجود در عسل می توانند در تشخیص اصالت آن مفید باشند. عسل طبیعی دارای مواد مغذی مانند ویتامین ها، مواد معدنی، و آنتی آکسیدان ها است.

عسل‌های here دارای منبع گیاهی متفاوت دارای رنگ و طعم متفاوت بوده و به مقادیر نه زیاد متفاوت، حاوی قندها (ساکاروز، لوولوز، دکستروز، مالتوز و غیره) و حاوی اسیدها، پروتئین‌ها، پیک مان‌ها، مواد معطر و خوشبوکننده و هم چنین املاح (نظیر سدیم، گوگرد، منیزیوم، فسفر، کلر، پتاسیم، سیلیکا و غیره) آنزیم‌ها (مانند دیاستاز، گلوکز اکسیداز، کاتالاز، فسفاتاز و انورتاز) و همچنین حاوی ویتامین‌ها (پرودوکسین، فولیک اسید) و غیره می‌باشند.

ما در یک مطلب جداگانه به طور مفصل در مورد مضرات احتمالی عسل طبیعی صحبت کردیم و گفتیم که مضرات عسل به سه دسته کلی تقسم می‌شوند.

عسل زهراق: این نوع عسل از شهد گل های زهراق (یا گیاه زهراق) استخراج می شود. زهراق یک گیاه دارویی است و عسل زهراق دارای خواص دارویی خاصی است.

اما آیا عسل طبیعی همه فوایدی که برای آن برمی‌شمارند را داراست یا اینکه در مورد این ماده اغراق شده است؟

لازم به ذکر است که خواص عسل بسیار وابسته به نوع گیاهی است که زنبور از شهد آن می‌نوشد. در نتیجه بسته به اینکه زنبور از چه گیاهی تغذیه کرده باشد خواص آن نیز متفاوت خواهد بود، اما برخی از این خواص در بین تمامی عسل‌ها مشترک هستند که در ادامه به شرح آنها خواهیم پرداخت.

Report this page